KÖPVILLKOR

1. KÖP
Vid beställning träffas avtal om köp först när Svenska TV-spel har bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse/faktura. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, produkt, etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Svenska TV-spel förbehåller sig rätten att makulera ordrar.

2. PRIS
I priserna ingår moms. Vid köp av nya varor ingår moms med 25%. Vid köp av begagnade varor tillämpas vinstmarginalbeskattning. Frakt tillkommer och är enligt Postens prislista. Samfrakt tillämpas och total fraktkostnad kan aldrig uppgå till mer än 45kr på leveranser inom Sverige.

3. LEVERANS
Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar (vardagar) efter det att vi har mottagit betalning. Beställning som har en mindre vikt, volym och värde levereras direkt till din postlåda av Posten. Beställning som har en större volym levereras till Postens Serviceställe, exempelvis en närliggande ICA-affär eller bensinstation.
Beställningar som väger mer än 1kg levereras vanligen med Schenker och till Schenkers Serviceställe, exempelvis en närliggande ICA-affär eller bensinstation.

4. BETALNING / FAKTURERING
Vid förskottsbetalning till Bankkonto eller Swish skall betalning ske senast inom 7 dagar från fakturadatum. Ingen faktureringsavgift tillkommer vid val av något av dessa alternativ.

5. GARANTI
Svenska TV-spel säljer alla nya produkter med 1 års garanti. På begagnade produkter lämnas 3 månaders funktionsgaranti. Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten. Garantin omfattar inte batterier som har tagit slut. Den faktura som skickas till dig genom e-post är också ditt garantibevis. Spara därför fakturan då den krävs vid utnyttjande av garanti- och reklamationsrätt.

6. ÅNGERRÄTT / ÖPPET KÖP
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Du får inte använda varan utan bara undersöka den. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar.
Vid åberopande av ångerrätt skall varan returneras i oförändrat skick, dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad och komplett. Tänk på att du har ansvaret för att produkten är väl skyddad i transporten tillbaka till oss. Paketera varan väl.

7. KREDITUPPLYSNING
Om du väljer att betala via Klarna faktura så utförs en kreditupplysning i samband med att du lägger beställningen.

8. PERSONUPPGIFTER / SÄKERHET
När du lägger din beställning hos Svenska TV-spel uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Svenska TV-spel kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part utom i fall där annan lagstiftning är tvingande eller i de fall där vi behöver göra detta för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig, exempelvis vid fakturering.
Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

 

Allmänna köpvillkor vid köp av företag

När du köper något av detta företag omfattas du av de skydd som du som konsument åtnjuter vid handel med företag, bl.a. Distans- och hemförsäljningslagen och konsumentköplagen. För att läsa mer sewww.konsumentverket.se